Laatste plekken voor uniek aanbod!

Laatste plekken voor uniek aanbod!

Overweeg je te gaan stoppen met roken of ben je net gestopt? Of ken je mensen die willen stoppen? Dan hebben wij een speciaal uniek aanbod voor je!

Wij zoeken een groep van maximaal 25 mensen die met ons en Mary Miller van I Ching Systems een onderzoek wil doen met een van de instrumenten van Mary Miller. De laatste plekken worden deze week vergeven. Dus wees er snel bij!

Dit tool kost normaal 130 euro. Omdat wij het je gemakkelijk willen maken en omdat het zeer effectief is, krijg je ze voor de duur van het onderzoek GRATIS tot je beschikking!
De instrumenten van Mary Miller maken het mogelijk je ‘perfect balance’ status te hervinden. Juist als je het even moeilijk hebt. Is dat niet fijn? Het enige wat je hoeft te doen is de instrumenten vast te houden voor aantal minuten per dag.
Meer informatie over Mary Miller en haar werk vind je op http://www.ichingsystems.net/About-Us.html

Too good to be true? Vind het zelf uit! Er zijn nog maar een paar plekken! Mail naar info@startstoppingnow.com . Daarbij ontvang je bovendien meer informatie waarin je waardevolle info krijgt over hoe je je kunt voorbereiden op het stoppen met roken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s